ash and pikachu
ash and pikachu
ash and pikachu

Τα Pokémon Επιστρέφουν με Νέα Ταινία

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle

Η Pokémon Company International ανακοίνωσε τη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, πως το φιλμ Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle (Gekijōban Pocket Monster Koko), η 23η anime ταινία anime του Pokémon franchise, θα κάνει πρεμιέρα στο δυτικό κόσμο το 2021. Η εταιρεία μετέδωσε ένα αγγλικό τρέιλερ:

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα διανείμει κωδικούς για το μυθικό Pokémon Zarude που εμφανίζεται στη ταινία, μέσω email του Pokémon Trainer Club σε παίκτες των παιχνιδιών Pokémon Sword και Pokémon Shield. Οι παίκτες που θα εγγραφούν για ειδοποιήσεις μέσω email στο Pokémon Trainer Club έως τις 20 Νοεμβρίου, θα λάβουν τον κωδικό για το Zarude στις 11 Δεκεμβρίου.


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να προβληθεί στις 10 Ιουλίου, αλλά επήλθε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του COVID-19.


Η ιστορία του Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle λαμβάνει χώρα στο Okoya Forest, έναν αποκομμένο παράδεισο που κατοικείται από Pokémon και προστατεύεται από αυστηρούς κανόνες, με τους ξένους να είναι ανεπιθύμητοι. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον Koko, ένα αγόρι που το μεγάλωσαν τα Pokemon και βλέπει τον εαυτό του ως ίδιο με αυτά, ενώ αντιμετωπίζει το μυθικό Zarude ως πατέρα του. O Ash και ο Pikachu συναντούν λοιπόν τον Koko κατά τη διάρκεια μίας περιπέτειάς τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους.


Σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς Pokemon, όπου επικεντρώνονται στους δεσμούς μεταξύ Pokemon και ανθρώπων-εκπαιδευτών, αυτό το φιλμ ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι και -θυμίζοντας ”Το Βιβλίο της Ζούγκλας”, εμβαθύνει στο πώς εξελίσσεται ένα παιδί που ανατράφηκε από τα Pokemon.


Tη φωνή τους στο φιλμ δανείζουν κάποιοι ταλαντούχοι ηθοποιοί του χώρου, όπως οι: Shoko Nakagawa (Pretty Guardian Sailor Moon Crystal, Dragon Ball Z), Kankurō Nakamura και Kōichi Yamadera (Kiki’s Delivery Service, Tokyo Godfathers).


Όσον αφορά το artwork, ο σκηνοθέτης Tetsuo Yajima επιστρέφει για ακόμη μία φορά μετά τη ταινία Pokémon the Movie: The Power of Us του 2018 και συν-συγγραφεί το σενάριο του φιλμ, μαζί με τον συγγραφέα της σειράς Pokémon Atsuhiro Tomioka. Η παραγωγή γίνεται από το θρυλικό Studio OLM, ενώ ο Hiroyuki Kato έχει το ρόλο του animation producer, ο Hirotaka Marufuji σχεδιάζει τους χαρακτήρες και είναι επίσης ο επικεφαλής σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, μαζί με τον Yasushi Nishitani, ενώ ο Masafumi Mima έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία ήχου.


To Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle είναι το πρώτο anime φιλμ στο franchise μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, καθώς οι πιο πρόσφατες ταινίες περιλαμβάνουν το Pokémon Detective Pikachu (το οποίο είναι live-action) και το Mewtwo Strikes Back Evolution (ένα 3D CG remake της ταινίας του 1998 Pocket Monsters: Mewtwo no Gyakushū).

Σοφία Ευαγγελίδου

Orange Bamboo and Butterfly Desktop Background