Ετοιμάζεται Anime Βασισμένο στo Insomniacs After School

Ο Ojiro άρχισε να σχεδιάζει το slice-of-life/school manga, με τίτλο Insomniacs After School, στο Big Comic το 2019

Η εκδοτική εταιρεία Shogakukan ανακοίνωσε μία επερχόμενη σειρά anime καθώς και μια live-action ταινία για το manga Kimi wa Houkago Insomnia (Insomniacs After School) του Makoto Ojiro.

Ο Ojiro άρχισε να σχεδιάζει το slice-of-life/school manga στο Big Comic Spirits τον Μάιο του 2019 και η Shogakukan δημοσίευσε τον όγδοο τόμο την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Το εξώφυλλο του όγδοου Volume

H ιστορία περιγράφεται ως εξής:

Όλα ξεκίνησαν με τον θάνατο ενός από τα μέλη της Λέσχης Αστρονομίας, πράγμα το οποίο ζωντάνεψε το φημολογούμενο ‘φάντασμα του συλλόγου’.

Ο γκρινιάρης και με αϋπνίες, Ganta Nakami, συναντά την εύθυμη Isaki Magari στο εγκαταλελειμμένο αστεροσκοπείο της Λέσχης Αστρονομίας. Η Magari ξυπνά και προσπαθεί να φύγει, ωστόσο μια σπασμένη πόρτα αναγκάζει και τους δύο να μπουν μέσα.

Έκτοτε, ο Nakami και η Nagari ξεκινούν να αλληλεπιδρούν μέσα στο Αστεροσκοπείο, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν το στρες, την αϋπνία και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το special promotional video που δημιουργήθηκε ως προς τιμήν της κυκλοφορίας του έβδομου Volume του Insomniacs After School
Orange Bamboo and Butterfly Desktop Background