Το The Duke of Death and his Maid Κλιμακώνεται

Το 14ο volume προβλέπεται να είναι έντονο

H Shogakukan αναφέρει πως το manga της Koharu Inoue, The Duke of Death and His Maid (Shinigami Bocchan σε Kuro Maid) θα φτάσει στο αποκορύφωμά του στον 14ο συγκεντρωμένο τόμο βιβλίων του, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου.

H mangaka, Koharu Inoue, ξεκίνησε να δημοσιεύει το romantic comedy manga της στο Sunday Webry web manga portal τον Οκτώβριο του 2017. Στην συνέχεια, η εκδοτική εταιρεία Shogakukan δημοσιεύσε το 13ο Volume στις 12 Ιουλίου. Όσον αφορά τα δικαιώματά του στα αγγλικά, αυτά τα πήρε η Seven Seas Entertainment και προγραμματίζει να κυκλοφορήσει το πρώτο Volume στις 24 Μαίου του 2022.

To σενάριο του manga είναι το ακόλουθο:

Καθώς τα κομψά και εύθραυστα πέταλα των λουλουδιών μαραίνονται και γίνονται άψυχες στάχτες, υπενθυμίζεται συνεχώς στον νεαρό δούκα η τρομερή δύναμη που του επιβάλλεται: το να σκοτώνει οτιδήποτε αγγίζει. Περιφρονημένος από την οικογένειά του, αποστέλλεται για να ζήσει στην (σχεδόν απόλυτη) απομόνωση. Ευτυχώς όμως, το προσωπικό του αρχοντικού – ο επιμελής μπάτλερ του Rob και η flirty υπηρέτρια Alice – του κάνουν παρέα, καθιστώντας την ζωή του λιγότερο θλιβερή.

Η ιστορία του manga ενέπνευσε την δημιουργία ενός anime, το οποίο θα αποκτήσει σύντομα την δεύτερη σεζόν του!

Orange Bamboo and Butterfly Desktop Background