Ετοιμάζει ο Suga από τους BTS το ‘Agust D 3’;

Ετοιμάζει ο Suga από τους BTS το επόμενο mixtape του;

Ο Suga, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των BTS, ήταν στο εξώφυλλο τόσο του GQ Korea όσο και της Vogue Korea Ιανουαρίου. Κάθε μέλος συμμετείχε σε ατομικές φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις και, όπως είναι λογικό, έγιναν κάποιες αποκαλύψεις που μας ενθουσίασαν.

Την 1η Ιανουαρίου, το GQ Korea δημοσίευσε αποκλειστικό υλικό από τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις των μελών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Suga ρωτήθηκε για το ποιο είναι η τελευταία του σημείωση στο τετράδιο ή το tablet του. Εκείνος απάντησε:

Mία νέα σημείωση…Τα πρόσφατα σόλο τραγούδια μου. Δεδομένου ότι γράφω πάντα στίχους σε ένα σημειωματάριο, νομίζω ότι οι περισσότερες από αυτές τις σημειώσεις, είναι στίχοι που δούλεψα.

Έτσι, λόγω του ότι αναφέρθηκε στις πιο πρόσφατες μουσικές του κυκλοφορίες, οι θαυμαστές του δεν μπορούν παρά να υποθέσουν πως αναφέρεται στο Agust D.

Ο Suga κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape (Agust D) το 2016 και το δεύτερο, D-2, το 2020. Και τα δύο mixtape πρόσφεραν στους θαυμαστές μια βαθύτερη ματιά στον εσωτερικό κόσμο του καλλιτέχνη, ενώ του έδωσαν μία ευκαιρία να επιδείξει περισσότερο τα rap skills του, καθώς και τις ικανότητές του στη σύνθεση τραγουδιών και παραγωγής.

Orange Bamboo and Butterfly Desktop Background