Berserk of Gluttony anime
Berserk of Gluttony anime

Berserk of Gluttony: Νέο Promotional Video

Ένα σύντομο teaser trailer για το Berserk of Gluttony έκανε την εμφάνισή του, αποσκοπώντας στο να αυξήσει τον ενθουσιασμό του κοινού για το anime που αναμένεται εντός του 2023!

Ένα σύντομο teaser trailer για το Berserk of Gluttony (Boushoku no Berserk Ore dake Reberu to Iu Gainen wo Toppa suru, ή Berserk of Gluttony: The One That Exceeds the Concept of Levels) έκανε την εμφάνισή του, αποσκοπώντας στο να αναθερμάνει τον ενθουσιασμό του κοινού. Λειτουργώντας σαν ορεκτικό που θέλει να μας ανοίξει την όρεξη για το κυρίως πιάτο, την επερχόμενη σειρά αυτή καθαυτή δηλαδή, μας δίνει μία (πολύ) μικρή γεύση από το τι έπεται.

Berserk of Gluttony: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Δυστυχώς, επί του παρόντος, δεν έχει γνωστοποιηθεί μήτε ημερομηνία κυκλοφορίας, μήτε κάποιο στούνιο έχει “συνδέσει” το όνομά του με την παραγωγή. Όλα τα updates δημοσιοποιούνται μέσω της “Επιτροπή Παραγωγής Berserk of Gluttony” και το anime αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2023.

Σενάριο

Το Berserk of Gluttony λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν να έχουν “ικανότητες”, δηλαδή χαρίσματα, που τους επιτρέπουν να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Ο κεντρικός χαρακτήρας, ένας απλός φρουρός με την ικανότητα της “Λαιμαργίας” (gluttony), αντιμετωπίζεται άσχημα από όλους, συμπεριλαμβανομένων των εργοδοτών του και όσων είναι υψηλής τάξης και αριστοκρατικής καταγωγής. Ο Fate Graphite, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Ryota Osaka (Your Lie in April, Tokyo Revengers), τρώει συνεχώς, αλλά κανένα φαγητό ή ποτό δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη του για διατροφή. Αυτό που κάνει η ικανότητα της Λαιμαργίας, είναι το να προκαλεί μία συνεχή πείνα, η οποία φαντάζει να μην ικανοποιείται με τίποτα. Άρα, ο Fate λόγω αυτού γίνεται αναποτελεσματικός και η αναποτελεσματικότητα του τον καθιστά στόχο χλευασμού.

Παρά τη χαμηλή του θέση στη ζωή, ο Fate είναι ένας καθήκοντοφόρος φρουρός και προσπαθεί να σταματήσει έναν κλέφτη από το να διαπράξει το έγκλημά του. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Fate σκοτώνει τον κλέφτη και η ικανότητά του ενεργοποιείται. Ο Fate “τρώει” την ικανότητα του κλέφτη και όχι μόνο γίνεται ισχυρότερος, αλλά η πείνα του ικανοποιείται για πρώτη φορά.

Αντιλαμβανόμενος λοιπόν την φύση της ικανότητάς του, ο Fate εγκαταλείπει όσους του φέρθηκαν άσχημα, ξεκινώντας ένα ταξίδι δύναμης και εκδίκησης.

Orange Bamboo and Butterfly Desktop Background